Fysioterapi er kunnskap om bevegelsesapparatets funksjon

Fysio Sør er en privat klinikk drevet av fysioterapeut Kristine Løvlie. Fysio Sør disponerer treningslokaler og behandlingsrom på Jølster Treningssenter på Vassenden. Alle mennesker med smerter, stivheter, nye eller gamle skader, funksjonsnedsettelser, kroniske sykdommer (m.m), kan oppsøke hjelp hos Fysio Sør. Vi har også et stort forebyggende fokus og treffer også mange som ikke er syk eller skadet. Fysioterapi kan i tillegg til å være et behandlende organ, også hjelpe den utrente til å komme i gang med hensiktsmessig trening, eller mosjonisten/idrettsutøveren til å optimalisere sin fysiske kapasitet ut fra deres mål.

Hos Fysio Sør setter vi av god tid til anamnese, funksjonell testing og helhetlig vurdering av din helsetilstand og sykehistorikk. Ut fra funn fra undersøkelsen, legger vi opp en behandlingsplan sammen med deg. Om ønskelig, vil vi jobbe tverrfaglig med din fastlege og eventuelt andre behandlere. Fysioterapeutenes arbeidsmetoder handler mye om å spre kunnskap om kropp og sykdom, og veilede pasientene til å hjelpe seg selv.

  • Mitt ønske er at dere skal få økt kunnskap om hvordan man tar best mulig vare på egen helse
  • Og at dere skal få strategier for å forbedre egen helse og ta gode beslutninger knyttet til helse og livsstil

Fysioterapeut Kristine Løvlie  

 

Kristine Løvlie jobber helprivat som fysioterapeut. Hun har et tett samarbeid med kiropraktor, akupunktør og fysioterapeut med driftsavtale, personlige trenere og rådgivere innen psykisk helse og kosthold. Kristine er fysioterapeut på damelaget til Førde Handball i 1.divisjon, er fysisk trener for utøvere i Førde IL Symjing, og holder kurs i svømmeopplæring.

Kristine jobber mye med å løfte fram forskjellige lavterskel konsepter, inspirere og motivere til en aktiv livsstil, og å senke terskelen for å trene på treningssenter. Hun elsker å spre treningsglede, og å få den vanlige mann i gata til å oppleve hvilken effekt trening kan gi på psykisk helse og fysisk funksjon. Hun tilpasser trening til alle grupper – også de som har sykdommer, skader, funksjonshemninger, til de som har lite treningserfaring eller sliter med motivasjonen til å komme i gang med faste treningsrutiner.

Aktiv Kvardag i Jølster og gruppetrening

Kristine står bak prosjektet «Aktiv Kvardag i Jølster», et gratis treningstilbud for alle med nav-tiltak, startet i oktober 2016. Mellom kl 10.00 og 11.00 hver torsdag kan du trene på Jølster treningssenter – uten forpliktelser – og med gratis veiledning av fysioterapeut. Hvis du ønsker å komme i gang med trening, kan også gruppetimen «Lavterskel trening» tirsdager fra kl 15-16 være verdt å prøve ut. Her brukes enkelt utstyr, som f.eks strikk, men først og fremst bare egen kroppsvekt, for å trene styrke, kondisjon og koordinasjon/balanse i en og samme økt.

Individuell behandling/treningsveiledning

Book gjerne time for individuell behandling på tlf 46 12 75 85 / kristinefysioterapi@gmail.com. Individuell behandling kan bestå av følgende:

  • Grundig undersøkelse
  • Instruksjon i øvelser for styrke, stabilitet og mobilitet
  • Ergonomisk veiledning
  • Bløtdels- og triggerpunktbehandling, massasje
  • Slyngeterapi
  • Trykkbølgebehandling
  • Taping

Jeg garanterer at du får time RASKT, og at vi bruker NOK tid for å sikre god kvalitet på behandling og oppfølging.